Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ







Υπάρχει ένας Διευθυντής που εργάζεται 30 χρόνια περίπου στο ΥΠΕΚΑ (πρωην ΥΠΕΧΩΔΕ).

Στις τελευταίες κρίσεις των Διευθυντών που έγιναν με αντικειμενικά κριτήρια το 2010 ήταν στους πρώτους βαθμολογικά καθώς έχει πολύ υψηλά προσόντα.

Έχει όμως και ένα μειονέκτημα, δεν σκύβει.

Αυτός ήταν και ένας λόγος που τον μετέθεσαν την άνοιξη του 2014 από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικού (τότε υπήρχε θέμα αιχμής τα σκουπίδια και ξήλωσαν μαζι τον Γενικό Διευθυντή Περιβάλλοντος και τον Τμηματάρχη) στη Διεύθυνση ΔΟΚΚ.

Η συγκεκριμένη Διεύθυνση θα "εκδόσει" και την άδεια του γηπέδου που θα κατασκευάσει ο "τίργης" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πως να εκδοθεί όμως η άδεια όταν δεν υπάρχουν τα προαπαιτούμενα για την εκδοσή της;

Ναι αλλά τα προαπαιτούμενα δεν φτάνουν στο ΥΠΕΚΑ, η άδεια δεν βγαίνει, ο ¨τίργης¨ εκτίθεται, ο Υπουργός πιέζεται, οι εκλογές πλησιάζουν.....

Ευτυχώς που από 29/10/14 έχουμε νέα οργανογράμματα στα Υπουργεία (ας είναι καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης) και μπορεί άνετα ο Υπουργός (πριν θα εκτίθετο περισσότερο) να μετακινήσει όσους δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις.

Έτσι ο Υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Γιάννης (κρατάμε το Γιάννης για να φαινόμαστε πιο λαϊκοί) Μανιάτης μετέθεσε (όπως τον μεταθέτουν πάντα όταν δεν εξυπηρετεί τα θέλω τους) τον μη συμμορφούμενο προς τα υποδείξεις Διευθυντή ΔΟΚΚ σε μια άλλη Διεύθυνση "ψυγείο".

Βέβαια ο συγκεκριμένος Διευθυντής έχει μετακινηθεί πολλές φορές όταν δεν συμμορφούται προς τας υποδείξεις.

Τα κέρδη από αυτή την μετακίνηση είναι πολλά.

Τα προαπαιτούμενα δεν χρειάζεται να φτάσουν στο ΥΠΕΚΑ, η άδεια θα βγει, ο "τίργης" δεν θα εκτίθεται, ο Υπουργός δεν θα πιέζεται....

Μόνο οι εκλογές θα πλησιάζουν αλλά για αυτό το μικρό πρόβλημα κάτι θα βρουν ο  Αντώνης, ο Βαγγέλης, ο Φαήλος και η υπόλοιπη σκυλοπαρέα.

ΥΓ1.

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά όλοι στο Υπουργείο μιλάνε γι αυτόν. Και πολλοί υπάλληλοι λένε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχαν 5-6 ακόμα σαν αυτόν.

ΥΓ2.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όσους με ρωτούσαν τι θα κάνω όταν μάθω ευχάριστα νέα για την κατασκευή του γηπέδου του "τίργη"

Τους απαντούσα ότι αν μάθω κάτι ευχάριστο για αυτούς, σε σχέση με το γήπεδο του "τίργη" θα το γράψω.

Απόψε το κάνω πράξη.

Η ΆΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ ΤΟΥ ¨ΤΙΡΓΗ¨ ΕΚΔΊΔΕΤΑΙ  ΟΣΟΝΟΎΠΩ

ΥΓ3.

"Τ'ίργη" προχωράς καλά στον δρόμο που χάραξε ο Σωκράτης.

Κ.Κ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου